Gastenboek

Laat een berichtje achter over jullie ervaringen met Luijken & Krooswijk Stucadoors!

(57)
1 2 3 4 5 6

(47) Sander en Anke

zo, 4 september 2016 18:35


Ons opknaphuis moest van boven naar beneden helemaal opnieuw gestukt worden. De muren stonden schots en scheef, maar niet nadat Kees en Patrick waren geweest! Vakwerk, punctualiteit en flexibiliteit. Het is ontzettend fijn werken met deze mannen. Van badkamer en wc, tot keuken en kamers, alles ziet er even strak uit. Ook hebben ze een prachtige, strakke plint in het plafond gestuct. Dank mannen, en fijn dat jullie de boel steeds netjes achterlieten.

(46) Arno

ma, 25 juli 2016 19:55


Kees heeft afgelopen week bij ons de hele beneden verdieping glad gestuct.
Van onze lelijke muren, heeft Kees weer een strak geheel gemaakt.
We zijn er ontzettend blij mee.
Echte vakmannen!!
Groetjes Arno & Mylène

(45) Bart van Strien

di, 12 juli 2016 16:08


Kees wij zijn zeer tevreden over je stucwerk het is behang klaar het is zo glad als een aal. En we hebben geen vuil of rommel gehad, het is keurig op geruimd ,daar voor nog hartelijk bedank Kees. Als ik nog eens een klusje mocht hebben weet ik je te vinden
Groeten Bart en Nelly.

(44) Ezra

ma, 11 juli 2016 17:34


Kees reageert altijd erg snel op telefoon en mail, dat was fijn schakelen! Onze woonkamer ziet er erg netjes en strak uit. Ook de boel weer netjes achtergelaten. Ik heb we eens andere verhalen gehoord ;). Wij zouden Kees zeker aanraden!

(43) Jarco en Enya

zo, 26 juni 2016 06:15


Kees en collega’s hebben ons ontzettend goed geholpen. Onze benedenverdieping ziet helemaal strak uit. Op korte termijn afspraken kunnen inplannen en alles in goed overleg. Kees is ook altijd goed bereikbaar voor vragen. Echte aanrader!

(42) Jelle den Tuinder

ma, 4 april 2016 17:54


Dankzij alle goede ervaringen in de fam. over Kees en compagnon hebben wij ook de hulp in geroepen van Kees!
Daar zijn wij dan ook geweldig blij mee, wat een vakman is dat! Hal en keuken moesten gestuct, ik kan wel zeggen dat het een puinhoop was van te voren maar wat ziet het er nu geweldig strak uit! Toppie! Kees harstikke bedankt voor het geweldige resultaat. Jelle en Lenie.

(41) joris Klaassen

di, 22 maart 2016 17:35


De gehele bovenverdieping en trapopgang laten stuccen door Kees, wat geen makkelijke klus was door de vele hoekjes en schuine stukken. Maar het resultaat is perfect! Snelle service en spiegelgladde en strakke muren. Jullie tel. nr blijft in de telefoon staan voor het moment waarop de beneden verdieping aan de beurt is.

(40) Mike & Jeske

di, 22 maart 2016 08:44


De woonkamer, keuken en wc laten stucen door Kees en Patrick. Buiten de gezelligheid die jullie mee brachten hebben jullie een mooi stukje vakwerk afgeleverd.
We zijn er zeer blij mee! Bedankt heren!

(39) Ivo

wo, 9 maart 2016 12:13


Onze babykamer is mooi strak gestuct door Luijken en Krooswijk. In de toekomst zullen wij hen zeker weer raadplegen als we iets willen laten stucen.

(38) Anke den Ridder

vr, 20 november 2015 07:40


Niets dan lof over dit stucadoorsbedrijf! Er is uitstekend werk geleverd, maar wat ons vooral zal bijblijven is de flexibiliteit en de inzet van Kees. Hij heeft zich tot het uiterste ingespannen om ons snel te kunnen helpen; niets was teveel. Voor een volgende stuc-klus zullen we hem zeker weer benaderen. Een aanrader!! Naam *


 E-mail


 Website
 Bericht *

* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.

9 + 3=
Website door: Studio Blick! reclamebureau Raamsdonksveer