Beton ciré

Beton ciré is een multifunctioneel product, dat steeds meer toegepast wordt. Dit komt onder meer door het slijtvaste en vochtbestendige karakter. Zo kan het gebruikt worden voor plafonds, wanden, maar ook op openhaarden en meubels. Daarnaast is het geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Béton Ciré wordt met de hand aangebracht en vervolgens op een unieke wijze afgewerkt. Hierdoor heeft het een ambachtelijke en natuurlijke uitstraling.

Wat is beton ciré?

Beton ciré, ook wel betonstuc genoemd, betekent letterlijk gewreven beton. Nadat het materiaal is aangebracht en afgewerkt ziet het eruit als een steenachtige stuc. Het product is zo samengesteld dat u zeer diverse effecten kunt creëren: van strak en modern tot landelijk en eigentijds. Door de waterdichte eigenschap is het prima geschikt voor o.a. natte ruimtes. Daarnaast is het uitermate geschikt voor renovatie doeleinden. Het kan op vrijwel iedere ondergrond aangebracht worden zoals hout, beton, gipsplaat, kunststof en oud tegelwerk.

Kenmerken:

Hoe wordt beton ciré aangebracht?

Voor een goede hechting wordt er eerst een primerlaag aangebracht. In uitzonderlijke gevallen, bij kritieke ondergronden, kan het noodzakelijk zijn om wapeningsgaas op de ondergrond aan te brengen. Vervolgens wordt het in meerdere lagen aangebracht. Dan wordt het oppervlak geschuurd, geïmpregneerd en, afhankelijk van de wensen van de klant, afgewerkt.

Onderhoud van beton ciré

Het onderhoud van is eenvoudig. U reinigt het met neutrale schoonmaakmiddelen. Het is belangrijk geen chloor of bleek te gebruiken omdat anders de beschermlaag aangetast wordt.

Ook een eigentijdse uitstraling in uw huis?

Wilt u meer weten over beton ciré of wilt u een offerte aanvragen voor beton ciré in uw woning? Bel ons op 065 426 1733 of vul het contactformulier in. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Website door: Studio Blick! reclamebureau Raamsdonksveer