Betonlook

Betonlook stucwerk is een béton ciré. Dit is gemalen beton met hars dat te gebruiken is als naadloze afwerking van bijvoorbeeld badkamers, keukens. Het is een exclusief product dat zorgt voor een strakke, glanzende uitstraling.  Het heeft een steenachtige uitstraling en is slijtvast, waterdicht, vet- en zuurbestendig. Door de dunne, gladde afwerklaag ziet een oppervlak bewerkt met betonlook er chique uit.

Wat is betonlook?

Betonlook door stucadoor Luijken en KrooswijkBetonlook is door zijn vele kleur- en mengmogelijkheden een bijzonder product. Zo kunnen we een fijn of juist grof effect creëren door de juiste menging van de grondstoffen. Daarnaast kunnen we het in nagenoeg iedere gewenste kleur produceren. Doordat er zoveel mogelijkheden zijn, en er veel materiaal nodig is, is het wel een product dat een hogere kostprijs met zich meebrengt.

Kenmerken:

Hoe wordt betonlook aangebracht?

Het is zeer belangrijk dat de ondergrond glad en vlak is, omdat betonlook in een zeer dunne laag aangebracht wordt. Iedere oneffenheid is daardoor makkelijk zichtbaar. Om het gewenste resultaat te bereiken is het daarom soms noodzakelijk de ondergrond eerst te pleisteren voordat we het aan kunnen brengen.

Vervolgens brengen we de betonlook in meerdere bewerkingslagen aan. Om het juiste effect te bereiken passen we een speciale techniek toe: met een speciale spaan maken we een onregelmatig patroon om zo de natuurlijke uitstraling van marmer, wat marmer zo uniek maak, na te bootsen. We beginnen met een fixeerlaag, gevolgd door een grondlaag. Daarna brengen we twee effectlagen aan, waarna het oppervlak afgewerkt wordt door het oppervlak te polijsten. Zo bereiken we een optimale glans.

Ook een luxe, exclusieve uitstraling in uw woon- of werkruimte?

Kies voor betonlook als u uw woning , kantoorruimtes een luxe, exclusieve uitstraling wilt geven. Slechts één muur bewerkt met marmerstuc geeft de ruimte direct een exclusieve uitstraling. Voor meer informatie of een verblijvende offerte op maat kunt u contact opnemen. De stukadoors van Luijken & Krooswijk zorgen voor een mooi resultaat.

Website door: Studio Blick! reclamebureau Raamsdonksveer