Onze werkwijze

Iedere opdracht, groot of klein, vraagt om de juiste werkwijze en goed plan van aanpak. Hieronder geven wij in het kort onze werkwijze weer. U bent van plan uw woning of bedrijfspand te laten renoveren, verbouwen of u zoekt een betrouwbare partner voor het onderhoud. Of misschien heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden en werkzaamheden. Luijken & Krooswijk Stucadoors helpt u graag!

Uw wensen

Onze uitgangspunten zijn uw persoonlijke wensen

Offerte

Om een goede offerte uit te kunnen brengen, komen we bij u langs.

Planning en uitvoering

Tijdens de werkzaamheden zorgen we dat alles afgedekt en afgeplakt is en ruimen we onze spullen op.

Oplevering en nazorg

Na oplevering laten wij uw woning weer netjes achter. De werkplek wordt bezemschoon opgeleverd.

Hoe doen we dat?

Offerte

Om een goede offerte uit te kunnen brengen, komen we bij u langs. Wij kunnen immers geen offerte uitbrengen zonder een goed beeld van de situatie te hebben. Tijdens dit persoonlijke gesprek nemen we uw wensen zorgvuldig met u door. Voor het opmaken van de offerte zijn verder nog belangrijk: uw materiaalkeuze en de te bewerken oppervlakte. Op basis van deze zaken maken we een passende offerte . De offerte nemen wij desgewenst eerst telefonisch met u door alvorens we deze naar u versturen. Onze offertes zijn geheel vrijblijvend tot moment van opdracht-plaatsing. Op alle offertes en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Planning en uitvoering

Nadat u akkoord heeft gegeven voor de opdracht, wordt er in overleg met u een planning gemaakt. Tijdens de werkzaamheden zorgen we dat alles afgedekt en afgeplakt is en ruimen we onze spullen op. Zo zit u altijd in een opgeruimde omgeving.

De klant staat centraal bij Luijken & Krooswijk Stucadoors. Naast kwaliteit zijn betrouwbaarheid en de persoonlijke klik belangrijk. Duidelijke en eerlijke communicatie, afspraken nakomen: daar staan wij voor! Wij leveren kwaliteit en gedegen vakmanschap voor een eerlijke, scherpe prijs. En natuurlijk komen we onze afspraken na. Zo zorgen we voor tevreden klanten.

Oplevering en nazorg

Na oplevering van de werkzaamheden laten wij uw woning weer netjes gelaten. De werkplek wordt bezemschoon opgeleverd en indien nodig gestofzuigd en gedweild. Uiteraard nemen we ons afval mee.

Tijdens de eindcontrole lopen wij de werkzaamheden met u na. Wij streven er altijd naar het stucwerk zo af te leveren dat u onze ambassadeur wordt en ons aanbeveelt bij uw relaties. En een referentie in ons gastenboek onderstreept uw tevredenheid nog eens extra.

Onze uitgangspunten

Als klant staat u bij Luijken & Krooswijk Stucadoors centraal. Onze uitgangspunten zijn uw persoonlijke wensen: voor, tijdens maar ook zeker na oplevering . Wij staan voor hoge kwaliteit, die we mede door het gebruik van moderne materialen en technieken kunnen waarborgen. 100% is ons streven en dat is tot op de dag van vandaag gelukt! Wij doen bij iedere opdracht onze uiterste best doen om zo van iedere klant een tevreden klant te maken.

Ook na oplevering blijft Luijken & Krooswijk Stucadoors bereikbaar en in contact met u. Schroom vooral niet om ons te bellen met vragen of opmerkingen. Wij staan voor uw klaar!