Over ons

Het begin van Luijken & Krooswijk Stucadoors

Facebook van luijken en krooswijkIn 1999 is Luijken & Krooswijk Stukadoors opgericht door Kees Krooswijk en Patrick Luijken. Destijds klein gestart met privé auto en aanhangwagen, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een professioneel, multifunctioneel bedrijf . Onze kracht zit in het vakwerk dat we leveren. Het resultaat is de handtekening van ons vakwerk.

De kwaliteit van Luijken & Krooswijk Stucadoors

Wij staan voor vakwerk, kwaliteit, netheid en betrouwbaarheid. We beginnen altijd met een luisterend oor: we inventariseren uw wensen en vertalen deze in een goed plan van aanpak. Vervolgens voeren we met de beste materialen en gereedschappen de werkzaamheden vakbekwaam met precisie uit, en natuurlijk een flinke dosis passie.

“Wij zijn pas tevreden als onze klant tevreden is.”

Luijken & Krooswijk Stucadoors : een begrip in Raamsdonksveer en omgeving

Luijken & Krooswijk Stucadoors is al jarenlang een begrip in Raamsdonskveer, Raamsdonk, Made, Hank, Oosterhout, Geertruidenberg, Waspik en omgeving. We hebben door de jaren heen veel klanten geholpen. Klanten van het eerste uur komen terug, omdat ze tevreden zijn met de kwaliteit van het stucwerk. Met een team van vakbekwame, ervaren en vriendelijke stukadoors zorgen wij dagelijks voor kwalitatief stucwerk.

Onze klanten

Van particulier tot aannemer, van schildersbedrijf tot verzekeringsmaatschappij…en alles wat daar tussen inzit. Iedereen kan bij ons terecht. Naast particuliere klanten hebben wij onze sporen ruimschoots verdiend in de zakelijke markt. Zo kunnen wij woningcorporaties, schildersbedrijven en verzekeringsmaatschappijen tot onze vaste klanten rekenen. Luijken & Krooswijk Stucadoors is van alle markten thuis.

Vrijblijvend advies, nieuwbouw, verbouw en renovatieplannen

Of het nu gaat om vrijblijvend advies, nieuwbouw, onderhoud, verbouw of renovatieprojecten: bij Luijken & Krooswijk Stucadoors kunt u met uw vragen terecht. Wij zijn enthousiaste, vakbekwame, ervaren stukadoors die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan – al meer dan 16 jaar! Luijken & Krooswijk Stucadoors : uw specialist in zichtbaar woongenot!
luijken-en-krooswijk