Recencies

 
Perfect stucwerk!

Bekijk hier de verhalen van onze tevreden klanten

 

Laat je zelf ook een berichtje achter?

Laat een berichtje achter over jullie ervaringen met Luijken & Krooswijk Stucadoors!

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
55 berichten.
Schaper Schaper
In 1 woord geweldig, ons huis is weer helemaal strak en netjes en ziet er super uit. heel fijn dat vakmensen als deze bestaan.
Van Den Bergh Van Den Bergh
Vakwerk geleverd door de mannen. Zowel de muren als het plafond zijn super strak afgeleverd. Ontzettend blij met het resultaat. Blij dat we de aankomende jaren naar een mooi resultaat mogen kijken. Mannen bedankt!
Fam van der Pluijm Fam van der Pluijm
Kees, Je hebt samen met Brian van ons boerderijtje een waar paleisje gemaakt wat een vakwerk Top! Wij zijn erg tevreden ,zijn erg snel geholpen. We konden op je rekenen als we weer zover waren. Ik ga jullie zeker bij iedereen aanbevelen Dankjewel!
Familie Versluijs Familie Versluijs
De firma Luijken & Krooswijk kun je zeker laten komen als je prachtig stucwerk wil hebben. Bedankt heren voor het topwerk, het meedenken, de flexibiliteit en gezelligheid! Hartelijk dank, groeten Martijn en Kim Versluijs
Petra en Eric Petra en Eric
wij zijn heel blij dat Kees snel heeft gereageerd op mijn email of hij op korte termijn bij ons 2 slaapkamers kon stucen, voordat de vloer werd gelegd. Kees dacht in mogelijkheden en heeft ons uit de brand geholpen. Wat een vakman, alles is superstrak geworden en hij geeft ook nog advies over het verfwerk. Wij zijn erg tevreden met dit mooie resultaat. Kees bedankt!!! We weten je te vonden voor een volgende klus.....
Cor Geerts Cor Geerts
Vandaag is onze slaapkamer afgewerkt top resultaat. Eerst nieuw plafond strak gezet en nu dus de wanden met spachtelputz afgewerkt. Tussentijds regelmatig contact en overleg gehad, altijd direct antwoord op je vragen. Deze stuwadoors zijn wat ons betreft een echte aanrader. TOP WERK KEES!!!!
Maurits Maurits
Onze beneden- en bovenverdieping helemaal laten stucen door de firma Luijken en Krooswijk, met een EREDIVISIE waardig resultaat! Gezien ons strakke tijdschema konden ze gelukkig snel aanvangen en denken altijd mee .. ( ook met antwoorden van vragen en tips) We hadden gevraagd maximaal 2 weken, maar de werkzaamheden waren al binnen een week afgerond met een ontzettend strak en mooi resultaat ! Wij zullen deze firma zeker aanbevelen en hartelijk dank voor jullie snelle service en vakmanschap !
Eric en Natasja Eric en Natasja
Wij zijn heel erg blij met het mooie eindresultaat. Het is mooi, snel en vakkundig gedaan. Ze denken goed met je mee en je krijgt een snelle reactie op vragen. Een echte aanrader!
Martin en Marinka Martin en Marinka
Kees, bedankt voor de mooie, en strak gestuckte plafonds! Meteen gereageerd op onze mailtjes, en altijd aanwezig op de afgesproken tijden. Onze kinderen zijn heel blij met hun strakke slaapkamers, bedankt! Martin en marinka
Tilly Intveld Tilly Intveld
Geweldig. Om te beginnen wordt er gelijk gereageerd als je mailt of belt. Op korte termijn kon een afspraak gemaakt worden en in een paar dagen tijd onderging ons huis een metamorfose; gladde wanden en een prachtig schuurplafond. Vakwerk. Nogmaals hartstikke bedankt Kees!