Recencies

 
Perfect stucwerk!

Bekijk hier de verhalen van onze tevreden klanten

 

Laat je zelf ook een berichtje achter?

Laat een berichtje achter over jullie ervaringen met Luijken & Krooswijk Stucadoors!

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
55 berichten.
Sander en Anke Sander en Anke
Ons opknaphuis moest van boven naar beneden helemaal opnieuw gestukt worden. De muren stonden schots en scheef, maar niet nadat Kees en Patrick waren geweest! Vakwerk, punctualiteit en flexibiliteit. Het is ontzettend fijn werken met deze mannen. Van badkamer en wc, tot keuken en kamers, alles ziet er even strak uit. Ook hebben ze een prachtige, strakke plint in het plafond gestuct. Dank mannen, en fijn dat jullie de boel steeds netjes achterlieten.
Arno Arno
Kees heeft afgelopen week bij ons de hele beneden verdieping glad gestuct. Van onze lelijke muren, heeft Kees weer een strak geheel gemaakt. We zijn er ontzettend blij mee. Echte vakmannen!! Groetjes Arno & Mylène
Bart van Strien Bart van Strien
Kees wij zijn zeer tevreden over je stucwerk het is behang klaar het is zo glad als een aal. En we hebben geen vuil of rommel gehad, het is keurig op geruimd ,daar voor nog hartelijk bedank Kees. Als ik nog eens een klusje mocht hebben weet ik je te vinden Groeten Bart en Nelly.
Ezra Ezra
Kees reageert altijd erg snel op telefoon en mail, dat was fijn schakelen! Onze woonkamer ziet er erg netjes en strak uit. Ook de boel weer netjes achtergelaten. Ik heb we eens andere verhalen gehoord ;). Wij zouden Kees zeker aanraden!
Jarco en Enya Jarco en Enya
Kees en collega's hebben ons ontzettend goed geholpen. Onze benedenverdieping ziet helemaal strak uit. Op korte termijn afspraken kunnen inplannen en alles in goed overleg. Kees is ook altijd goed bereikbaar voor vragen. Echte aanrader!
Jelle den Tuinder Jelle den Tuinder
Dankzij alle goede ervaringen in de fam. over Kees en compagnon hebben wij ook de hulp in geroepen van Kees! Daar zijn wij dan ook geweldig blij mee, wat een vakman is dat! Hal en keuken moesten gestuct, ik kan wel zeggen dat het een puinhoop was van te voren maar wat ziet het er nu geweldig strak uit! Toppie! Kees harstikke bedankt voor het geweldige resultaat. Jelle en Lenie.
Joris Klaassen Joris Klaassen
De gehele bovenverdieping en trapopgang laten stuccen door Kees, wat geen makkelijke klus was door de vele hoekjes en schuine stukken. Maar het resultaat is perfect! Snelle service en spiegelgladde en strakke muren. Jullie tel. nr blijft in de telefoon staan voor het moment waarop de beneden verdieping aan de beurt is.
Mike en Jeske Mike en Jeske
De woonkamer, keuken en wc laten stucen door Kees en Patrick. Buiten de gezelligheid die jullie mee brachten hebben jullie een mooi stukje vakwerk afgeleverd. We zijn er zeer blij mee! Bedankt heren!
Ivo Ivo
Onze babykamer is mooi strak gestuct door Luijken en Krooswijk. In de toekomst zullen wij hen zeker weer raadplegen als we iets willen laten stucen.
Anke den Ridder Anke den Ridder
Niets dan lof over dit stucadoorsbedrijf! Er is uitstekend werk geleverd, maar wat ons vooral zal bijblijven is de flexibiliteit en de inzet van Kees. Hij heeft zich tot het uiterste ingespannen om ons snel te kunnen helpen; niets was teveel. Voor een volgende stuc-klus zullen we hem zeker weer benaderen. Een aanrader!!