Recencies

 
Perfect stucwerk!

Bekijk hier de verhalen van onze tevreden klanten

 

Laat je zelf ook een berichtje achter?

Laat een berichtje achter over jullie ervaringen met Luijken & Krooswijk Stucadoors!

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
55 berichten.
Robbert Robbert
Kees heeft bij ons onlangs een reparatie verricht aan het stucwerk en ik kan maar 1 ding zeggen: echt vakwerk. Snel gedaan en erg strak, dus wij zijn zeer tevreden. Bedankt!
M.Schweig M.Schweig
Keurige vakmannen die weten hoe het hoort. Na 9 jaar eerder bij ons gestuct te hebben, nu weer een kleine klus, de hal. Super tevreden!! Als wij jullie weer nodig hebben, weten we jullie te vinden. Bedankt, Marc en Christine Schweig
Anton en Rian Anton en Rian
We zijn ons huis in fases aan het opknappen eerst de wc een kleine ruimte maar toen Patrick klaar was leek hij veel ruimer mooi en strak daarna de bijkeuken de muren waren erg ongelijk maar toen hij klaar was was alles strak en stralend de volgende klus word de kamer en wij zullen het zeker door deze vaklui uit laten voeren een echte aanrader voor iedereen.
John en Anne John en Anne
Midden in de bouwvak zochten wij naar een stucadoor. Met een beetje google kwam ik terecht op deze site en alles wat ik zag sprak me aan, geljjk gebeld en kees stond zeer snel op de stoep. Na een nette prijsopgave en op korte termijn kon hij aan de gang. In 1 dag hadde ze de benden verdieping alle muren gestuct. En erg netjes alle muren in het huis zijn super netjes strak gestuct we zijn er erg blij mee. Zeer klantvriendelijk en duidelijke afspraken, een aanrader voor iedereen! Bedankt!
Peter en Fridy van Bokhoven Peter en Fridy van Bokhoven
Na een goede opleiding om ook oudere leerlingen nog gerichter te kunnen en mogen helpen, realiseerden mijn man en ik een tweede ruimte voor remedial teaching. We vroegen Kees Krooswijk om de muren hiervan (die zeker niet allemaal precies recht liepen) voor ons mooi glad en netjes te maken en te stukadoren. Het resultaat is verbluffend mooi, strak en prachtig. Wat een vakman!! Samen spraken we tussendoor over het prachtige werk wat wij beiden iedere dag mogen doen! Kees, super bedankt.
Leon en Jolanda Leon en Jolanda
op Aanraden van mijn broer ben ik in contact gekomen met Kees, Na een leuke kennismaking en scherpe prijsopgave hebben Kees en Patrick op 22-07-2015 onze woonkamer strak gezet En wat zeg ik inderdaad strak !!, wat een vakmensen , super glad en zeer netjes en schoon werk geleverd , na de werkzaamheden hebben ze alles netjes opgeruimd wat past bij het beeld hoe ze te werk gaan. Kortom zeker een aanrader voor een ieder die voor een scherpe prijs de muren glad wil hebben. Kees hartelijk dank h
Johan en Tonnie Schalken Johan en Tonnie Schalken
Op een snikhete zaterdag hebben Kees en Patrick de woonkamer en keuken gestukadoord. Alles is weer strak en glad dankzij deze vakmannen,ze weten wat hun vak inhoud. Voorbereiding en laatste fase opruimen heel netjes. Bedankt en tot de volgende keer als er weer wat gestukadoord moet worden.
Kees en Jacqueline van Dongen Kees en Jacqueline van Dongen
Kees heeft in eerste instantie onze cv ruimte en toilet glad gemaakt ....ziet er geweldig uit en daarom hebben we hem opnieuw gevraagd voor de keuken en de kamer. We doen het in delen!!!! We zijn zeer tevreden over het gladde enn strakke stucwerk dat hij heeft geleverd. Afgelopen zaterdag is de keuken afgekomen ....ziet er weer super uit! Je kunt geen betere reclame maken voor je werk: een goed geleverd stukje vakwerk!!!
Horst en Corrie Horst en Corrie
Kees heeft bij ons de keuken gestuct. Ziet er prachtig strak uit. Het is ook supernetjes achter gelaten. Hijj heeft ook bij andere familieleden gewerkt en door dit keurige werk wordt hij nu overal gevraagd. Een betere reclame is er niet. Ook namens Johan en Elly hartstikke bedankt. Voor een volgende keer weten we waar we moeten zijn!
Chantal Chantal
Wij zaten met een probleem in de badkamer. In het plafond vielen steeds meer gaten. Advies gevraagd aan luijken en krooswijk en dit meteen opgevolgd!! Met het resultaat heel erg geholpen!! Het plafond ziet er weer prima uit!! Nogmaals vriendelijk bedankt!! Prima service!!! Chantal