Recencies

 
Perfect stucwerk!

Bekijk hier de verhalen van onze tevreden klanten

 

Laat je zelf ook een berichtje achter?

Laat een berichtje achter over jullie ervaringen met Luijken & Krooswijk Stucadoors!

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
55 berichten.
Corné en Yvonne Corné en Yvonne
Woonkamer muren en plafond straks pleister werk afgeleverd door de heren krooswijk en luijken. stukje vakwerk heren chapo !!!!
Eric en Iris Eric en Iris
Ons huis van beneden naar boven geheel gestuct. Keurig werk geleverd! Hij kan beter stucen dan zingen 😉 Bedankt Kees!
Marco en Ilona Marco en Ilona
Wij zijn erg blij met het glad pleisterwerk op onze muren! Goede voorbereiding en service!
Danny & Jitske Danny & Jitske
Dankzij het vakmanschap van Kees hebben wij weer een strakke woonkamer. Zelfs de togen zijn strak. Super gedaan. Nogmaals bedankt! Een echte aanrader.
Koen & Marjolein Koen & Marjolein
Bedankt Kees! Dankzij jouw vakmanschap en oog voor detail hebben wij een hele nieuwe, frisse woonkamer! Prachtige wanden en superstrak plafond! Ook van je snelle service en heldere communicatie kunnen veel concullega's nog wat leren. Groeten, Koen & Marjolein
Arjan en Nicole Arjan en Nicole
Stucwerk voor woonkamer, hal, trappen en overloop laten doen. Wanden strak en een schuurplafond. Daarna ook de schuine wand van de badkamer laten. Het zit er goed, mooi en strak op. Wij zijn ook zeer te spreken over de nette aanpak, alles netjes afgeplakt en daarna opgeruimd. Goed werk geleverd.
Dilven Dilven
de heren hebben bij ons een prachtig strak plafond gerealiseerd op de gehele begane grond. De naden zijn keurig dicht gezet hierdoor ziet onze woonkamer, gang en toilet er echt hartstikke modern uit. Alles naderhand goed op geruimd, heel fijn!! Wij kunnen ze iedereen aanraden echte vakmannen!
Jan en Toos Trommelen Jan en Toos Trommelen
Hal, trappengat en overloop keurig met granol bezet. WC mooi glad afgewerkt. Warm aanbevolen, heel netjes gewerkt. Bedankt Kees.
willem en marianne willem en marianne
Ons huis is 11 jaar geleden van boven tot onder door Luijken en Krooswijk onder handen genomen. Vakwerk waar wij elke dag nog steeds van genieten. Wij kunnen Luijken en Krooswijk aan eenieder aanbevelen.
Rene Rene
Lastige klus, in een oud dijkhuis een muur van 9 meter strak te krijgen, keurig voor elkaar gekregen.Schoon en netjes gewerkt en alles opgeruimd