Recencies

 
Perfect stucwerk!

Bekijk hier de verhalen van onze tevreden klanten

 

Laat je zelf ook een berichtje achter?

Laat een berichtje achter over jullie ervaringen met Luijken & Krooswijk Stucadoors!

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
55 berichten.
Robert Robert
Keuken, woonkamer, trappengat, badkamer alles strak en netjes afwerkt door de heren Luiken en Krooswijk. Schuurwerkplafonds en pleisterwanden alles top zoals vooraf afgesproken.
Cindy havermans Cindy havermans
Topwerk leveren deze mannen!!! Heel het huis van onder naar boven... Alles altijd even mooi, strak en netjes... Binnenkort weer een klus voor jullie....
Corina van Aperloo Corina van Aperloo
Wij zijn zeer tevreden over het stucwerk. Alles is strak. Volgens andere bouwvakkers kom je zulk strak stucwerk maar weinig tegen. Wat we ook fijn vonden is dat elke dag alles netjes werd achter gelaten. Als ik de volgende keer stucwerk heb laat ik het zeker jullie weer doen!
Truus Vermeulen Truus Vermeulen
Wat hebben we een strak keukentje . Heel mooi Kees, zeker tot een volgende keer. Groetjes Marten en Truus.
Ralph Ralph
Luijken en krooswijk, Top bedrijf die alles netjes stuct en opruimt. Ik ben zeer te spreken over de werkzaamheden die ze bij ons hebben verricht. Groeten ralph en brittney
Martin Aaldijk Martin Aaldijk
Wij hebben een oud opknaphuis en iedere keer als er een ruimte af is heeft L&K deze ruimte prima afgewerkt. Je geeft ze je sleutel en als je thuis komt is alles netjes afgewerkt en opgeruimd. Wat wil je nog meer. Nog twee ruimtes te gaan en dan is het helemaal af. Gr. Martin en Claudia
Veerle van der Zanden-Sins Veerle van der Zanden-Sins
Vorige jaar ons gehele huis laten doen door Luijken en Krooswijk. Super werk afgeleverd waardoor ons huis er nog mooier uitziet. Ook twee mooi wanden in kleur gedaan! Kan iedereen Luijken en Krooswijk stucadoors aanbevelen.
Cor Anja Cor Anja
Ook bij ons is dit stucadoorsbedrijf een aantal keer geweest.TOPPIE!! resultaat!!ze Weten waar dit vak voor staat.Ruimen ook zo veel als het kan de rotzooi op.Voor ons krijgt dit bedrijf de warme douche..Mocht het weer nodig zijn wij bellen.
Colette Prinse Jansen Colette Prinse Jansen
Perfect vakwerk door Luijken & Krooswijk. Zeer tevreden! Netjes en secuur. Als men klaar is, wordt alles goed opgeruimd. Geweldig! Thx.
Lindsay Lindsay
Super blij met het stucwerk van Luijken & Krooswijk. Als ik weer iets moet laten stucen weet ik wel wie ik bel!