Stucadoor diensten

Er bestaan tal van mogelijkheden om uw woning of bouwproject aan de binnenkant af te werken of op te knappen. Wij verrichten alle voorkomende traditionele- en moderne stucadoorswerkzaamheden tegen scherpe tarieven. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche is onze kwaliteit gegarandeerd.

Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan bij Luijken en Krooswijk stucadoors uit Raamsdonsveer hoog in het vaandel.

Of u nu op zoek bent naar een stucadoor voor strakke of schuurwerk plafonds of decoratiewanden, voor alle vormen van stucwerk kunt u bij ons terecht. Onze stucadoor diensten bestaan onder andere uit het traditioneel stucadoren van wanden en plafonds, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, schuurwerk, het aanbrengen van diverse pleisters, spachtelpulz, glad stucwerk, het afwerken van gipsplaten en schilderwerk. Ook kunnen wij uw badkamer en keuken uitrapen voor de tegelzetter of voorzien van beton cire in allerlei kleuren. Beton cire is vochtbestending en stootvast. Daardoor is het een mooi alternatief voor tegelwerk in uw badkamer of keuken; het is ook schitterend met elkaar te combineren. Beton cire kunnen wij ook toepassen in uw woon- of slaapkamer.

Stucadoorswerkzaamheden door Luijken en Krooswijk stucadoors:

Is het al even geleden dat uw woning of bedrijf onder handen is genomen door een goede stucadoor? Naast nieuwbouw en verbouw voeren wij ook renovatie en reparatie stucwerk uit.

Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent!

Ons doel is het verhogen van uw woonplezier en een tevreden opdrachtgever de hand schudden door resultaat met hoge kwaliteit te leveren. Na oplevering van de werkzaamheden laten wij uw woning of bedrijf daarom altijd netjes achter. Tevens heeft u bij ons 5 jaar garantie op ons stucwerk.

Scheurvorming

Wij doen onze uiterste best om scheurvorming te voorkomen. Waar nodig snijden wij het stucwerk in zodat de schilder daar kit voeg in kan spuiten zodat het scheuren wordt bemoeilijkt.
Helaas is het voorkomen van scheurvorming niet altijd mogelijk, omdat verschillende materialen met elkaar gaan werken. Bij bewegingen (trillingen) van materialen en temperatuur wisselingen kunnen er haarscheurtjes ontstaan. Om deze reden kunnen wij geen garantie geven op scheurvorming.
Indien nodig kunnen wij scheurwerk, dat is ontstaan, voor u repareren.

Offerte nodig?

Bent u op zoek naar een stucadoor die kwaliteit levert? Een goed advies van een ervaren stucadoor? Of wilt u meer informatie opvragen over het laten uitvoeren van stucwerk? Neem direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan!