Renovatie en reparatie stucwerk

Wij renoveren huurhuizen voor de woonbouwstichtingen, aannemers en bouwbedrijven. Van complete renovatie van alle wanden tot behangklaar opleveren en reparatiewerk. Ook badkamer / keuken / wc renovatie, het uitrapen van de wanden zodat de tegelzetter er overheen kan tegelen.

Wij regelen het van a tot z!

Als gespecialiseerd stucadoor doen wij meer dan alleen zorgen voor een nieuwe muur of een nieuw plafond. Wij voeren ook reparaties en renovaties uit. Onze ervaring en kundigheid komen daarbij van pas. Stucwerk moet soms, om wat voor reden dan ook, gerepareerd worden. Een scheurtje of beschadiging in een gestucte muur valt direct op.

Naast scheuren in muren, is het mogelijk dat uw stucwerk na verloop van tijd verkleurt of vervuilt. Wij repareren binnenwerk dat is aangetast door bijvoorbeeld kookdampen, stof, nicotine, roet, condens of schimmel.

Reparatie van scheuren en stucwerk

Bij reparatie van uw stucwerk en nog werkende scheuren is het belangrijk dat dit zorgvuldig en vaktechnisch goed wordt aangepakt. Door onze jarenlange kennis en ervaring op dit gebied verzekeren wij u professioneel te werk te gaan.

Scheurvorming en beschadiging voorkomen

Natuurlijk is het belangrijk beschadiging van stucwerk zo veel mogelijk te voorkomen. Bij het aanbrengen van al onze stucadoorswerkzaamheden wordt hier door ons rekening mee gehouden. Echter is de kans (vooral bij nieuwe woning), dat het gaat scheuren altijd aanwezig. Omdat stucwerk zacht is en de verschillende materialen met elkaar gaan werken, is de kans op beschadiging in de wand en hoeken ook aanwezig.

Renovatie van Stucwerk

Soms is het repareren van stucwerk niet voldoende en moet dit gerenoveerd worden. Renovatie bij stucwerk is het opknappen van uw plafond, wand of decoratie. Het stucwerk wordt niet zozeer in de oude staat hersteld, zoals bij restauratie, maar het wordt juist vernieuwd met nieuwe, passende materialen. Als u oud stucwerk wilt renoveren, kunnen wij deze renovatie voor u uitvoeren.

Bij ons kunt u terecht voor een volledig professionele inspectie van bestaand stucwerk alsmede praktische oplossingen om beschadigingen te repareren. Mogelijk dient het oude stucwerk eerst verwijderd te worden voordat er gerepareerd kan worden.

Garantie op uw stucwerk

Als het gaat om stucwerk dat eerder is aangebracht door Luijken & Kroowsijk stucadoors dan kunt in de meeste gevallen uiteraard aanspraak maken op garantie. Op al onze stucadoorswerkzaamheden leveren wij 5 jaar garantie. Bij reparatie dat door derden is gedaan, is dit uiteraard niet het geval, maar ook dan kunt u op ons rekenen en zullen wij ons inzetten voor een zo goed mogelijke reparatie én scherpe tarieven. Voor de ondergrond waarover gestuct gaat worden, zijn wij echter niet verantwoordelijk, mist hier eerder over gesproken is.

Offerte nodig?

Heeft u een woning of bedrijfspand dat toe is aan reparatie of renovatie? Of wilt u meer informatie opvragen over stucwerk laten uitvoeren? Neem direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan!