Sierlijsten en ornamenten

Achter heel wat gevels bevinden zich ruimtes die wel enige zorg en aandacht kunnen gebruiken. Daar zijn sierlijsten en ornamenten uitermate geschikt voor. Met sierlijsten, ook wel kooflijsten of perklijsten genoemd, kunt u een ruimte optisch vergroten. Daarnaast brengen ze sfeer in een ruimte. Sierlijsten en ornamenten zijn er in vele soorten en maten, zodat u iedere gewenste sfeer kunt creëren.

Soorten sierlijsten

Het assortiment is groot; er is volop keuze in verschillende stijlen, vormen en maten. Hierdoor is er voor ieder interieur en voor elk soort pand, van woning tot kantoorpand, een geschikte sierlijst of ornament te vinden. Denk bijvoorbeeld aan strakke, moderne vormen of misschien houdt u meer van ronde vormen. Met sierlijsten creëert u de gewenste sfeer in een ruimte en geeft u de ruimte een mooie chique uitstraling.

Kenmerken:

  • Gladde afwerking waardoor makkelijk te schilderen
  • Hard materiaal – daardoor sterk en minder poreus
  • Snelle verwerking mogelijk
  • Groot assortiment beschikbaar

Hoe worden sierlijsten en ornamenten aangebracht?

Een gladde, vlakke ondergrond is noodzakelijk om ze op de juiste manier te kunnen bevestigen. Iedere oneffenheid kan ervoor zorgen dat de sierlijst niet goed of niet op de juiste plaats blijft zitten. Daarnaast is het belangrijk dat de ondergrond draagkrachtig is, zodat deze het gewicht van de sierlijsten en ornamenten kan dragen. Om ze goed te kunnen hechten, zorgen we eerst voor een schone, droge, vetvrije ondergrond. We plaatsen ze daarna op een vakkundige manier waarbij we gebruik maken van de juiste materialen. Zo krijgt u het beste resultaat.

Ook een mooi resultaat creëren?

Wilt u meer sfeer in uw woning of wilt u het interieur van uw kantoorpand verfraaien? Kies dan voor sierlijsten en ornamenten. Vindt u het lastig een goede keuze te maken, of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en prijzen? Wij helpen u graag: telefonisch via het nummer 065 426 1733 of maak gebruik van ons contactformulier om uw vraag te stellen. Bij Luijken & Krooswijk Stucadoors bent u in goede handen.

Wij brengen sierlijsten en ornamenten aan in Geertruidenberg, Hank, Made, Waspik, Oosterhout, Raamsdonksveer en omgeving. Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen voor alle andere stucadoorswekzaamheden.