Stucadoor prijzen

Met een team van ervaren stucadoors zorgen we voor perfect stucwerk voor particulier en bedrijf. Dat doen we al sinds 1999. We doen ons werk graag en goed en dat resulteert in vele tevreden en trouwe klanten. Maar wat kost goed stucwerk nu eigenlijk?

Prijsindicatie stucwerk

Geen enkel werk is hetzelfde. Toch kunnen we altijd een duidelijke en scherpe prijs maken voor elke stuc-klus. Belangrijk is dan wel dat we het werk met eigen ogen kunnen zien. Het wordt lastiger om op voorhand prijzen te noemen zonder dat we het werk hebben kunnen beoordelen. Elk werk is weer verschillend, we komen dan ook graag het werk opnemen en maken dan een prijs die altijd scherp is maar waarbij 1 zaak boven alles staat: kwaliteit!

100% kwaliteit + 5 jaar garantie op stucwerk

Graag willen we benadrukken dat de ene stucadoor de andere niet is. Bij Luijken & Krooswijk gaan we altijd voor topkwaliteit, half werk is geen werk vinden wij. Een stucadoor van Luijken & Krooswijk werkt altijd op basis van een jarenlange beproefde werkwijze voor het best mogelijke resultaat. Ook de gebruikte materialen zijn van topkwaliteit. Alleen het beste pleistermateriaal leidt tot een super glad resultaat met een lange levensduur. U krijgt dan ook 5 jaar garantie op het stucwerk. Op de vraag: Wat kost een stucadoor, moet u altijd het totaalplaatje van prijs en kwaliteit bekijken.

Altijd een duidelijke en scherpe offerte

Zoals gezegd kunnen we pas echt een goede prijs voor stucwerk geven wanneer we de situatie zelf kunnen beoordelen. Dat geldt natuurlijk nog meer voor bestaande bouw dan voor nieuwbouw. We bekijken graag de eventuele aanwezige oneffenheden,  ornamenten en de staat van muren en plafonds. Dat geeft ons direct een goed beeld van het benodigde werk en op basis daarvan maken wij een complete en duidelijke offerte.

Extra 10% korting op uw offerte-aanvraag

Wanneer u woont of gevestigd bent in de volgende woonplaatsen ontvangt u 10% extra korting op alle stucadoor werkzaamheden:


Direct een afspraak maken voor een offerte?

Graag komen we vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en uw situatie te bekijken.

Bel 0654261733 of ga naar onze contactpagina.