Raapwerk prijzen

Met raapwerk maken wij ruwe en niet-haakse wanden en plafonds weer strak, vlak en waterpas. Raapwerk is echt specialistisch vakwerk waarbij elke situatie weer anders is. Het is dan ook lastig om op voorhand een prijs voor raapwerk te geven. Toch gaan we hier zoveel mogelijk informatie bieden over de prijzen van raapwerk, zowel per m2 als op basis van uurtarief.

raapwerk prijzen per m2Waarom is een prijs per m2 raapwerk moeilijk te bepalen?

Bij raapwerk gaat het vooral om een niet ideale situatie weer perfect te maken. Muren die niet haaks staan, scheve wanden en plafonds, grove en ruwe oppervlakken die glad gemaakt moeten worden, het kan per situatie erg verschillen.

Bij raapwerk wordt een gipslaag aangebracht van minimaal 7 millimeter tot maximaal 5 centimeter om bestaande situaties weer optimaal te maken, alleen dat verschil in dikte geeft al aan dat er soms erg veel werk per m2 moet worden verricht.

Onder raapwerk valt ook het aanbrengen van togen of ronde profielen, ook weer een specialistisch werkje wat niet makkelijk te vatten is een vaste prijs voor raapwerk per vierkante meter.

Prijsindicatie raapwerk per m2

Een vaste prijs per m2 raapwerk kunnen wij niet geven, daarvoor is het werk zoals hierboven aangegeven teveel maatwerk. Toch kunnen we een prima indicatie van een prijs per m2 raapwerk bieden zodat u een goed beeld krijgt van de prijzen die wij hanteren:

Prijs per m2 raapwerk varieert tussen: € 17,50 per m2 en € 22,- per m2

(prijzen per m2 zijn afhankelijk van het totale oppervlakte in m2 en de werksituatie, alle prijzen zijn excl. BTW)

Prijzen raapwerk badkamer

Bij vernieuwing of renovatie van een badkamer is raapwerk vaak een must. Bij het uitbreken van de bestaande badkamer rest vaak een zeer grove wand met vele oneffenheden.

Voor het plaatsen van een nieuw bad of douche is het belangrijk dat alle wanden weer perfect waterpas en haaks staan anders kunnen er vervelende kieren ontstaan bij het plaatsen van het nieuwe bad of douchecabine. Ook voor het aanbrengen van tegelwerk is een absoluut vlakke wand die 100% waterpas is van groot belang, anders ziet u dat terug in de oplevering van het tegelwerk.

Het raapwerk in een badkamer vergt een grote precisie en vaak moeten dikke lagen gebruikt worden om een optimaal resultaat te verkrijgen. De prijzen van raapwerk in een badkamer liggen dan ook wat hoger dan die van raapwerk in andere vertrekken.

Prijsindicatie raapwerk badkamer per m2:  Varieert van € 22.50 per m2 tot € 27,50 per m2.

(prijzen per m2 zijn afhankelijk van het totale oppervlakte in m2 en de werksituatie, alle prijzen zijn excl. BTW)

Altijd eerst een bezichtiging ter plaatse

Voordat wij een offerte maken voor raapwerk is het noodzakelijk dat wij het werk goed kunnen opnemen. Tijdens een vrijblijvende afspraak bestuderen wij het werk grondig waarna u een duidelijke offerte ontvangt.

Bel 0654261733 of ga naar onze contactpagina.