Spachtelputz prijzen

Luijken & Krooswijk is een gespecialiseerd stucadoorsbedrijf met een jarenlange ervaring in stucwerk en het aanbrengen van spachtelputz op uw wanden en plafonds. Maar wat kost nu het aanbrengen van spachtelputz? Hier geven we duidelijkheid over de spachtelputz prijzen die wij hanteren.

Duidelijkheid in prijzen spachtelputz aanbrengen

Elk werk is anders, daarom komen wij graag langs voor het maken van een maatofferte voor uw situatie. Dat weerhoudt ons echter niet om op voorhand al enige duidelijkheid te scheppen over de prijzen per m2 voor het aanbrengen van spachtelputz op uw wanden en plafonds.

Luijken & Krooswijk is een stucadoorsbedrijf waarbij kwaliteit altijd bovenaan staat, een eerlijke en duidelijke prijs hoort ook bij die kwaliteits-instelling. U vindt hier dan ook zoveel mogelijk informatie over de prijzen van spachtelputz, maar stucwerk blijft altijd maatwerk, dus aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte.Spachtelputz prijzen per m2

Gladde muur vereist

Voor het aanbrengen van spachtelputz of sierpleister is een egale wand of plafond vereist. Mocht de muur veel oneffenheden en gaten hebben, dan moet er eerst een dunne laag gips gesmeerd worden. Na minimaal 2 dagen drogen kan er pas spachtelputz / sierpleister gesmeerd worden.

Prijsindicatie spachtelputz per m2

De prijzen voor het aanbrengen van spachtelputz variëren van € 17,- per m2 tot € 20,- per m2. De prijzen variëren naargelang kleur, dikte en soort spachtelputz. Ook zit er een verschil in de prijs per m2 voor wandwerk of het aanbrengen van spachtelputz op een plafond.

Uurtarief aanbrengen spachtelputz

U kunt ook spachtelputz laten aanbrengen op basis van een uurtarief. Dat uurtarief kan direct bij ons worden opgevraagd. Toch adviseren wij altijd dat we het werk eerst komen opnemen, dat stukje advies en persoonlijk contact stellen wij niet alleen op prijs, het betekent voor de klant ook altijd een extra meerwaarde.

stucadoor prijzen met kortingExtra korting prijzen spachtelputz in onze kernregio

Wanneer uw woning of bedrijf is gelegen in onze kernregio ontvangt u 10% extra korting op de hier vermelde prijzen van spachtelputz. Die korting hanteren wij omdat wij binnen onze kernregio efficiënter kunnen werken en dat voordeel zetten wij graag door naar onze klanten.

Hier ziet u een overzicht van woonplaatsen waar de extra 10% korting geldig is.

Spachtelputz prijzen voor uw situatie

Zoals gezegd is elke situatie weer anders. Graag komen wij uw situatie vrijblijvend opnemen waarbij wij uw wanden kunnen bekijken en de juiste afmetingen kunnen nemen. Natuurlijk kunnen wij u ook adviseren over het aanbrengen van de spachtelputz en de keuze van kleur en afwerking. U ontvangt van ons een duidelijke offerte.

Bel 0654261733 of ga naar onze contactpagina.