Stucadoorsbedrijf sterk in de regio

Luijken & Krooswijk is als stucadoorsbedrijf sterk gericht op de omgeving rondom Raamsdonksveer. Dat wil niet zeggen dat wij niet buiten die regio werkzaam zijn, maar het merendeel van het stucwerk voeren wij uit in een straal van 15 kilometer rondom Raamsdonksveer.

De kernregio van Luijken & Krooswijk

Als stucadoorsbedrijf gevestigd in Raamsdonksveer, spreekt het voor zich dat hier veel stuc- en pleisterwerk wordt uitgevoerd. Toch wordt een groot deel van onze werkzaamheden uitgevoerd in de omliggende plaatsen. In oostelijke richting van Raamsdonksveer gaat dat tot en met Raamsdonk en Waspik, in het zuiden strekt zich dat uit tot Oosterhout, in het westen komen wij vaak in Made, Wagenberg, Drimmelen en Hooge en Lage Zwaluwe en in het noorden zijn Geertruidenberg, Hank en Dussen plaatsen waar u ons stucwerk zult terug vinden.

10% korting op alle stucwerk in de kernregio

Bent u woonachtig in onze kernregio dan ontvangt u 10% extra korting op onze scherpe prijzen voor stucwerk en pleisterwerk. Die extra korting heeft voornamelijk te maken met lagere vervoerskosten en een efficiëntere werkwijze voor ons stucadoorsbedrijf.
Lees meer over 10% korting op stucwerk in de regio

De kernregio van ons stucadoorsbedrijf:stucadoorsbedrijf kernregio raamsdonksveer - waspik - oosterhout - lage zwaluwe

 • Raamsdonksveer
 • Raamsdonk
 • Geertruidenberg
 • Made
 • Hank
 • Oosterhout
 • Waspik
 • Dussen
 • Drimmelen
 • Wagenberg
 • Hooge + Lage Zwaluwe

 

Een rondje stucwerk in de regio

Wilt u meer weten over projecten en stucwerkzaamheden in uw woonplaats, dan vindt u op onze website diverse voorbeelden van projecten met foto’s en een korte uitleg van de werkzaamheden. Luijken & Krooswijk is een all-round stucadoorsbedrijf waarbij alle stuc-werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. Met fotomateriaal van elk project geven we een indruk van die werkzaamheden en de situatie voor en na de uitvoering van het werk.

Stucwerk Raamsdonksveer

Ons stucadoorsbedrijf is gevestigd in het hartje van Raamsdonksveer. In onze eigen woonplaats worden we natuurlijk vaak ingezet voor diverse stucwerkzaamheden, het aanbrengen van spachtelputz, schuurwerkzaamheden en voor een grote variëteit aan pleisterwerk. We zijn actief in nieuwbouwprojecten en renovatieklussen.
Lees meer over stucwerk in Raamsdonksveer 

Uw stucadoor voor Geertruidenberg

Op een steenworp van onze bedrijfsvestiging ligt het historische Geertruidenberg. Net over de rivier de Donge, om de hoek dus. Wij zijn blij met onze vele klanten in Geertruidenberg.
Lees meer over ons werk als stucadoor in Geertruidenberg

Stucwerk voor bedrijf en particulier in Oosterhout

Al vele jaren komen wij met grote regelmaat in Oosterhout. Als grootste stad in onze directe nabijheid verrichten we er alle mogelijke stuc- en pleisterwerk voor particulieren en bedrijven.
Lees meer over Oosterhout en ons stucadoorsbedrijf

Stucadoorswerk in Raamsdonk Dorp

Natuurlijk valt Raamsdonk Dorp ook midden in onze kernregio waar u als inwoner of bedrijf recht heeft op extra 10% korting op onze scherpe stukadoor prijzen.
Lees meer over uw stucadoor in Raamsdonk Dorp

Stucadoor in Made e.o.

Wij hebben in de loop der jaren al vele projecten opgeleverd in Made en de directe omgeving. Ook hier geldt ons 10% korting-tarief.
Lees meer over Made en het speciale tarief voor stucwerk

Stucadoor voor Hank en omgeving

Graag en vaak steken we de Bergsche Maas over om stucwerkzaamheden uit te voeren in Hank en de directe omgeving. Natuurlijk valt Hank ook binnen onze kernregio en genieten inwoners van Hank Dorp van onze extra 10% korting.
Lees meer over stucwerk in Hank

Waspik en omgeving

Ook Waspik valt binnen onze kernregio waar u 10% korting ontvangt op de tarieven voor al ons stucwerk. In Waspik werken we al jaren met veel plezier voor particuliere en bedrijfsmatige klanten.
Lees meer over voorbeelden van stucwerk in Waspik

Stucwerk Drimmelen

Natuurlijk komen we veelvuldig in Drimmelen. Renovatie stucwerk en werkzaamheden voor nieuwbouw, we zijn altijd snel ter plaatse.
Lees meer over stucwerkzaamheden in Drimmelen

Hooge en Lage Zwaluwe

Bekijk een aantal projecten van ons stucadoorsbedrijf in Hooge en Lage Zwaluwe. Ook hier geldt onze extra korting van 10% op alle stucwerk.
Bekijk de projecten in Hooge en Lage Zwaluwe

Stucadoor voor de omgeving Dussen

Ook “over het water” zijn we veel actief. We voeren er vele renovatie stucwerkzaamheden uit en af en toe ook nieuwbouwprojecten.
Lees meer over Dussen en omgeving

Stucadoor voor Wagenberg

Ook voor de inwoners van Wagenberg geldt het speciale extra korting tarief van 10%. Daarnaast hebben we er vele klanten die we na jaren vaak weer terug zien. Tevreden klanten is echt het doel van ons bedrijf.
Lees meer over diensten in Wagenberg

Direct een scherpe offerte ontvangen?

Graag maken we een afspraak met u om de situatie te bekijken en de stucwerkzaamheden te bespreken. Daarna ontvangt u een duidelijke en scherpe offerte.

Bel 0654261733 of ga naar onze contactpagina