Stucadoor Drimmelen en omgeving

drimmelenDe gemeente Drimmelen is voor ons stucadoorsbedrijf een belangrijk werkgebied. Vanuit onze vestiging in Raamsdonksveer zijn wij in enkele minuten in Drimmelen. Dat is voor ons een voordeel (minder reistijd is meer werktijd) en dat voordeel geven wij graag door aan onze klanten.

Wanneer u als particuliere klant of bedrijf gevestigd bent in de gemeente Drimmelen ontvangt u automatisch 10% korting op al het stuc- en pleisterwerk.

Allround stucadoorsbedrijf voor Drimmelen en omgeving

Wij voeren alle mogelijke pleisterwerken uit, van glad stucwerk tot spachtelputz en speciale behandelingen als Betonlook en Beton Ciré hebben ook geen geheimen voor ons. Alle stucwerk wordt aangebracht in de door u gewenste kleur en afwerking. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor alle mogelijk reparatie- en renovatiewerk aan uw muren en plafonds.

Vrijblijvende offerte en advies aan huis

Dat is ook weer een reden dat wij graag in onze kernregio werken. Alles begint namelijk met een afspraak op uw adres waarbij we de bestaande situatie bekijken. We adviseren u over afwerkingen en kleuren en u ontvangt daarna een offerte op maat. Deze afspraak is uiteraard gratis. Neem dus zeker contact met ons op wanneer u overweegt om uw woning of bedrijf in Drimmelen een nieuwe “look” te geven.

Diverse stuc-projecten in de gemeente Drimmelen

In de loop der jaren hebben wij al vele projecten voor klanten uit de gemeente Drimmelen uitgevoerd, dat spreekt voor zich. Hieronder enkele voorbeelden:

terheijden gemeente drimmelen wand stucenGlad stucwerk wanden + plafonds Terheijden

Voor en na-foto’s van een werk in Terheijden waarbij de wanden en plafonds opnieuw zijn gestuct. Het plafons is met een fraaie platte plint afgewerkt.

Hier ziet u afbeeldingen voor, tijdens en na het pleisterwerk.

 

 

woonkamer stucen nar brandNieuw stucwerk na brand woning

Na een hevige brand hebben wij in opdracht van Zwaluwe Bouw de woning van een nieuw strak stucwerk voorzien. De wanden zijn eerst geisoleerd vanwege roetdoorslag. Het resultaat is een perfect instapklare woning.

Hier ziet u een overzicht van de werkzaamheden.

Wilt u meer voorbeelden van onze projecten zien, dan vindt u hier een overzicht van stucprojecten.

 

Wij komen graag langs in Drimmelen

Graag komen wij langs voor het opmaken van een vrijblijvende offerte. Tijdens deze eerste kennismaking nemen wij het werk eerst goed op waarna u een scherpe prijs ontvangt met 10% korting voor u als inwoner van de gemeente Drimmelen.

 

Bel 0654261733 of ga naar onze contactpagina.