10% korting op stucwerk in Dussen

Stucadoor voor dussenWanneer u op zoek bent naar een stucadoor is het verstandig om een stucadoorsbedrijf te kiezen uit uw eigen regio. Dat scheelt aanreistijd en ook bij kleine klussen kan alles goed meegenomen worden met ander werk in de omgeving. Dat is de reden dat wij graag stucwerk verrichten in onze eigen kernregio. Om het regionaal werk te promoten geven we 10% korting op de al scherpe prijzen van ons hoogwaardig stuc- en pleisterwerk in de regio Dussen.

Stucadoors die zelf meewerken

Luijken & Krooswijk is een ambachtelijk stucadoorsbedrijf waar de 2 eigenaren nog zelf meewerken in het stucwerk. Dat geeft zekerheid op het gebied van vakmanschap en het nakomen van gemaakte afspraken. Kwaliteit zit hem namelijk in alle details en als meewerkend eigenaar zijn we ons daar volledig van bewust.

stucwerk dussenStucwerk Dussen voor particulier en bedrijf

Al vele jaren verrichten wij stucwerkzaamheden voor bedrijven en particulieren in de wijde omgeving rondom onze vestigingsplaats Raamsdonksveer. We komen graag in Dussen en omgeving vanwege de korte afstanden en de vriendelijkheid van de Dussenaars.

Voor particulieren voeren we alle denkbare stucwerkzaamheden uit zoals het stucen van woonkamer, badkamer, keuken, alle wanden en plafonds. Voor bedrijven gaat het vaak om het opnieuw stucen van kantoorruimten of showrooms.

Actief in bestaande + nieuwbouw

Middels een aantal samenwerkende bouwbedrijven en projectontwikkelaars zijn we vaak betrokken bij het stucen van nieuwbouw woningen. De bulk van het werk bestaat echter uit pleisterwerk, spachtelputz en glad stucwerk voor bestaande woningen en bedrijven.

Vrijblijvende offerte en advies aan huis

Wanneer u stucwerk wilt laten verrichten in uw woning of bedrijf in Dussen volstaat een telefoontje of mailbericht. Wij maken dan graag een afspraak met u om de werkzaamheden op te nemen. Ook kunnen we uw vragen betantwoorden betreffende afwerkingsmogelijkheden en kleuren.

Bel 0654261733 of ga naar onze contactpagina.