Stucadoor Geertruidenberg nodig?

Dan hoeft u niet verder te zoeken. Luijken & Krooswijk is een gespecialiseerd regionaal stucadoorsbedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in alle soorten pleisterwerk en gespecialiseerde stucadoorswerken. Geertruidenberg valt natuurlijk rechtsreeks in ons kerngebied. Graag maken wij kennis met u. U ontvangt van ons altijd een vrijblijvende en scherpe offerte voor uw stucwerk.

Gevestigd op een steenworp van Geertruidenberg

Vanuit onze vestiging in Raamsdonksveer zijn wij natuurlijk vaak te vinden in Geertruidenberg. Voor een stucadoor speelt afstand altijd een rol. Uiteindelijk gaat het erom zo effectief en efficiënt te kunnen werken, reisafstanden zijn dan altijd een belangrijke factor. Vanuit onze vestiging zijn we natuurlijk zo “de Donge over”.

10% extra korting op prijzen stucadoor in Geertruidenberg

stucadoor geertruidenberg bezig op project

Allround stucadoors, 100% vakwerk

Als regionaal stucadoorsbedrijf richten we ons vooral op de eigen kernregio. Dat wil niet zeggen dat we daarbuiten geen stukwerk uitvoeren, dat doen we nog relatief veel, maar we willen in onze eigen regio natuurlijk als stucadoor een vuist maken.

Daarom ontvangt u als inwoner of bedrijfseigenaar in Geertruidenberg extra 10% korting op onze toch al scherpe prijzen als stucadoor.

Echte allround stucadoor

Luijken & Krooswijk is een echt gespecialiseerd stucadoorsbedrijf waarbij alle voorkomende stucadoorswerken worden uitgevoerd. Van glad stucwerk tot spachtelputz en betonlook.

Ook voor schuurwerk en raapwerk kunt u een beroep op ons doen en datzelfde geldt voor alle voorkomende renovaties en reparaties van bestaand stucwerk.

Zelfwerkende stucadoor-eigenaars

Sinds de oprichting van ons stucadoorsbedrijf in 1999 werken wij, Kees Krooswijk en Patrick Luijken, als zelfstandige stucadoors in ons eigen stucadoorsbedrijf. Wij zijn zelf verantwoordelijk voor ons bedrijf én ons werk. Natuurlijk heeft dat een impact op ons werk, wij leveren dan ook echt vakwerk waar we zelf trots op kunnen zijn.

We weten als geen ander dat een goed opgeleverde klus weer nieuwe klanten oplevert. Uiteindelijk draait het om goed vakwerk, een eerlijke en duidelijke prijs en een tevreden klant.

stucadoor voor geertruidenberg

 

 

 

Tot ziens in Geertruidenberg?

Heeft u een stucadoor nodig, dan komen wij graag langs in Geertruidenberg om het werk op te nemen. We bespreken de mogelijkheden en bestuderen de werkplek. Gaat het om een nieuwbouwproject dan kunnen we op basis van de bouwtekening een goede inschatting van het pleisterwerk geven.

Direct een scherpe offerte ontvangen?

Graag maken we een afspraak met u om de situatie te bekijken en de stucwerkzaamheden te bespreken. Daarna ontvangt u een duidelijke en scherpe offerte.

Bel 0654261733 of ga naar onze contactpagina.