Stucadoor Hank met 10% korting

Luijken & Krooswijk is een ervaren stucadoorsbedrijf voor particulieren en bedrijven. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1999 verrichten wij vaak stucwerk in Hank en de directe omgeving van Hank.

Allround stucadoorsbedrijf voor Hank en omgeving

stucadoorsbedrijf actief in hankU kunt bij ons terecht voor alle voorkomende stucwerkzaamheden. Wij verzorgen glad stucwerk, schuurwerk, raapwerk en creëren sierlijsten.

Ook kunt u terecht voor specifieke stuctechnieken zoals Spachtelputz, Betonlook en Beton Ciré. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in reparatie en renovatie van stucwerk.

Bekijk hier een overzicht van onze diensten

10% korting in Hank op alle stucwerk

Wij zijn erop gericht om kwalitatief hoogwaardig stucwerk te leveren op een zo efficiënt mogelijke wijze. Daarom houden we de aanvoerlijnen kort.

stucwerk hankVanuit onze bedrijfsvestiging zijn wij snel aanwezig op projecten in Hank. Dat stelt ons in staat om onze uren zo effectief mogelijk te benutten in het echte stucwerk. Hoewel wij regelmatig gevraagd worden voor stucwerk buiten onze kernregio (en dat doen wij natuurlijk ook met liefde en plezier) hebben wij een voorkeur voor werken met korte aanvoerlijnen. Dat voordeel geven we graag door aan onze klanten.

Als inwoner of bedrijf in Hank ontvangt u dan ook 10% korting op alle stucwerkzaamheden en speciale technieken zoals Spachtelputz, Betonlook en Beton Ciré.

Vele stucprojecten in uw omgeving

Ons klantenbestand is de laatste jaren flink uitgedijd en daar zijn wij trots op. Ook zien we nog steeds klanten terugkomen van onze eerste actieve jaren als stucadoorsbedrijf. Natuurlijk is dat waar je het voor doet: tevreden klanten die oog hebben voor kwalitatief hoogstand stucwerk, maar dan wel tegen een eerlijke prijs.
Bekijk stuc-projecten in uw omgeving

Stucadoor nodig in Hank? Neem eens vrijblijvend contact op!

Graag maken we een afspraak met u om de situatie ter plekke te bekijken. Samen met u bespreken we de mogelijkheden en geven we u ons persoonlijk advies. Daarna ontvangt u een scherpe offerte op maat.

 

Bel 0654261733 of ga naar onze contactpagina.