Stucadoor voor Hooge + Lage Zwaluwe

hooge en lage zwaluweLuijken & Krooswijk is een echt regionaal stucadoorsbedrijf waarbij we vooral stucwerk uitvoeren in onze kernregio. Hooge Zwaluwe en Lage Zwaluwe liggen midden in die kernregio en dat is goed nieuws voor onze klanten. Zij ontvangen een korting van 10% op alle stucwerk.

Stucadoorsbedrijf voor particulieren en bedrijven

Wij voeren stucwerk uit voor vele particuliere klanten maar ook voor bedrijven en professionele partijen zoals aannemersbedrijven, projectontwikkelaars en vastgoedbeheerders. Dat doen we in onze kernregio maar ook ver daarbuiten.

Vanuit efficiency- en kostenoverwegingen richten we ons vooral op de regio rondom onze vestigingsplaats Raamsdonksveer waar natuurlijk ook Lage en Hooge Zwaluwe bij horen. Korte reistijden, meer werkbare uren, snellere aanvoer van materialen, het zijn allemaal factoren die ervoor zorgen dat wij binnen de kernregio efficiënter kunnen werken en dat voordeel geven we graag door aan onze klanten.

Vertrouw op vakwerk van uw stucadoor

Stucwerk is vakwerk wat alleen uitgevoerd kan worden door een ervaren stucadoor. Vanaf 1999 werken we als zelfstandige eigenaren-stucadoorsbedrijf. We kennen ons vak. Of het nu gaat om het stucen van wanden, badkamers of plafonds of het uitvoeren van raapwerk, schuurwerk of het aanbrengen van spachtelputz of betonlook, het stucvak kent geen geheimen voor ons. Dat is belangrijk om in gedachten te houden want kwaliteit betaalt zich altijd uit in tevreden klanten.

Vele projecten in Hooge en Lage Zwaluwe

Wij zijn thuis in uw regio. Natuurlijk hebben we in Hooge en Lage Zwaluwe al vele stucwerkzaamheden uitgevoerd. Alle mogelijke stuc- en pleisterwerk hebben we uitgevoerd. Als voorbeeld geven we hier een 2-tal voorbeelden van een werk voor een particuliere opdrachtgever uit Hooge Zwaluwe en een project voor een professionele opdrachtgever:

stucwerk hooge zwaluweStucwerk bovenverdieping Hooge Zwaluwe

Bij de verbouwing van een woonboerderij hebben wij de gehele bovenverdieping en badkamer voorzien van nieuw pleisterwerk.

Hier ziet u wat foto’s tijdens en na het stucwerk.

 

 

stucadoor werkzaam in lage zwaluweHuurwoning stucen in opdracht van Zwaluwe Bouw

Renovatie van een huurwoning. Voor onze relatie Zwaluwe Bouw hebben we de gehele woning van een kwalitatief nieuw pleisterwerk voorzien. Het resultaat is een perfect opgeleverde huurwoning, klaar voor nieuwe bewoners.

Hier ziet u een overzicht van de werkzaamheden.

Wilt u meer voorbeelden van onze projecten zien, dan vindt u hier een overzicht van stucprojecten.

Op zoek naar een stucadoor in Hooge of Lage Zwaluwe?

Wij hopen dat u ons uitnodigt voor het opmaken van een vrijblijvende offerte. Tijdens deze eerste kennismaking nemen wij het werk eerst goed op waarna u een scherpe prijs ontvangt met 10% korting voor u als inwoner van Lage of Hooge Zwaluwe.

Bel 0654261733 of ga naar onze contactpagina.