Stucadoor voor Wagenberg en omgeving

stucadoor wagenbergAl sinds 1999 verrichten wij vaak stucwerk in Wagenberg en de omliggende regio. Dat is niet zo verwonderlijk, vanuit onze vestiging in Raamsdonksveer zijn we snel ter plaatse en dat scheelt weer werktijd. Daarbij krijgen we veel werk vanuit mond-op-mond reclame van andere tevreden klanten in Wagenberg, iets wat we natuurlijk ongelooflijk waarderen!

10% korting voor inhuren stucadoor in Wagenberg

Alle inwoners die zich bevinden in de directe omgeving van onze vestiging bieden we extra 10% korting op de al scherpe prijzen van ons pleisterwerk. De reden daarvoor is dat we gewoon sneller op de werkplaatsen zijn wanneer we binnen onze kernregio stucwerk uitvoeren. Bovendien bouwen we graag verder op onze goede naam in de eigen regio.

We zijn zelf-werkende stucadoors die houden van een persoonlijke relatie met onze klanten en we investeren graag in het behouden van onze klanten, vandaar die extra 10% korting op onze scherpe stucadoorstarieven. Korting of niet, onze kwaliteit staat boven alles natuurlijk!

Alle voorkomende stucadoor diensten

U kunt bij ons terecht voor alle denkbare stucadoorswerk. Glad stucwerk, spachtelputz, raapwerk, schurwerk, Beton Ciré, Betonlook, wij beheersen alle technieken. Met onze jarenlange ervaring zorgen we altijd voor 100% kwaliteit. U kunt ons inschakelen voor grote en kleine klussen, renovatiewerk en nieuwbouw en we werken zowel voor particulieren als bedrijven.

Resultaat eetkamer na stucwerk door Luijken & Krooswijk Stucadoors Raamsdonksveer

5 jaar garantie op alle stucwerk

Los van een scherpe en eerlijke prijs voor ons werk leveren we altijd kwaliteit. We zijn een professioneel stucadoorsbedrijf met vele jaren achter ons en voor ons. Daarom hebben we klanttevredenheid hoog in ons vaandel staan. We bekrachtigen dat met 5 jaar garantie op ons stucwerk.

Vrijblijvende offerte in Wagenberg

Graag komen we vrijblijvend langs om het werk op te nemen en u te adviseren over afwerking en kleuren. Daarna ontvangt u een duidelijke offerte met een zo scherp mogelijke prijs. U kunt ons altijd rechtstreeks bellen of een bericht sturen via de contactpagina. We maken dan snel een afspraak. Graag tot spoedig in Wagenberg!

Bel 0654261733 of ga naar onze contactpagina.