Stucadoorsbedrijf voor Waspik en omgeving

de vlag van waspik

De originele vlag van Waspik

Sinds de oprichting van ons stucadoorsbedrijf in 1999 voeren wij regelmatig stucadoorswerk uit in Waspik. Het betreft zowel stucwerk voor particulieren als bedrijven. Bij ons bedrijf draait alles om vakkennis en vakwerk. We zijn een klein bedrijf waarbij de beide eigenaren zelf het stucwerk uitvoeren. We hebben 20 jaar ervaring als stucadoor en we beheersen elk aspect van ons werk.

Waarom 10% korting op ons stucwerk?

Iedereen die gevestigd is in de kernregio van ons bedrijf ontvangt extra 10% korting op de normale tarieven voor stucwerk of pleisterwerk. Dat geldt dus ook voor de particuliere en zakelijke klanten in Waspik. Waarom geven wij deze extra korting? De reden daarvoor is dat wij binnen de kernregio sneller en goedkoper kunnen werken.

Vanuit onze vestiging in Raamsdonksveer zijn we snel in Waspik en dat scheelt in werktijden en autokosten. Bovendien bouwen we al jaren aan een goede relatie met onze klanten binnen onze regio. Elke nieuwe klant zien we dan ook als een mogelijke ambassadeur van ons werk en daarom doen we echt ons uiterste best om een perfecte kwaliteit in stucen te leveren voor een zo laag mogelijke prijs.

stukadoor oosterhout project

Voorbeeld project stucadoorswerk Waspik

Voor een particuliere klant hebben wij in Waspik glad stucwerk opgeleverd. In de bijgevoegde foto’s vindt u het overzicht van de werkzaamheden.

Hier ziet u wat foto’s tijdens en na de werkzaamheden.

 

Button

Wij stucen al uw wanden en plafonds

Als allround stucadoorsbedrijf voeren we alle voorkomende pleisterwerken uit op wanden en plafonds. We werken in alle mogelijke ruimten zoals woonkamer, badkamer en keuken en natuurlijk kunt u rekenen op een gedegen aanpak. Indien nodig voeren we raapwerk uit waarbij we uw wanden eerst vlak en waterpas maken. Ook kunt u bij ons terecht voor diverse technieken zoals schuurwerk, spachtelputz, betonlook en beton ciré. De oplevering geschiedt in samenspraak met u waarbij wij graag advies geven over uitvoeringen en kleuren.

Ook voor reparaties en renovaties van pleisterwerk

Naast het aanbrengen van nieuw pleisterwerk repareren wij ook bestaand stucwerk. Deze reparaties doen wij uiterst vakkundig, gebaseerd op onze jarenlange ervaring. In sommige gevallen is reparatie niet meer mogelijk, dan stellen wij een renovatie voor.

Op zoek naar een stucadoor voor en werk in Waspik?

Wij hopen dat u ons uitnodigt voor het opmaken van een vrijblijvende offerte. Tijdens deze eerste kennismaking nemen wij het werk eerst goed op waarna u een scherpe prijs ontvangt met 10% korting voor u als inwoner van Waspik.

Bel 0654261733 of ga naar onze contactpagina