Stukadoor Made met korting

Voor alle klanten in de directe omgeving van onze vestigingsplaats bieden wij 10% extra korting op onze scherpe prijzen voor stucwerk en pleisterwerk. Made valt binnen onze kernregio waarop u recht heeft op die extra 10% korting.

Stukadoor in MadeDiverse projecten in Made en omgeving

Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1999 voeren we met grote regelmaat stucwerk uit in Made en de directe omgeving. Wellicht heeft u via-via al over onze service en vakmanschap gehoord. Luijken & Krooswijk is een regionaal stukadoorsbedrijf met alle aandacht voor u als klant. Dat begint met een vrijblijvende afspraak en een duidelijke offerte.

Graag komen we bij u thuis of op uw bedrijf in Made langs om de werkzaamheden in kaart te brengen. Wilt u alvast een voorproefje zien van enkele van onze projecten? Dat kan. Via deze website vindt u diverse projecten met foto’s.

Klik hier voor enkele projecten in uw omgeving

Vakmanschap in stucwerk

U verwacht stucwerk van topkwaliteit. Of het nu gaat om glad stucwerk, spachtelputz, schuurwerk, raapwerk, betonlook of ander pleisterwerk, als klant heeft u recht op professioneel werk van een stukadoor die zijn vak kent. Luijken & Krooswijk is een klein maar professioneel stukadoorsbedrijf waarbij de 2 eigenaars elke dag zelf in de weer zijn als stukadoor, en dat al meer dan 15 jaar.

Lees meer over ons stukadoorsbedrijf

Wat kost een goede stukadoor?

Alleen kwaliteit bieden is niet genoeg. Het gaat er ook om een scherpe en eerlijke prijs te berekenen voor alle voorkomende stukadoor werkzaamheden. Als inwoner van Made heeft u zoals gezegd recht op extra 10% korting op onze prijzen voor stucwerk.

Maar wat zijn die prijzen eigenlijk waar u die 10% extra korting als Madenaar op ontvangt? Daarin zijn we ook duidelijk. U vindt op deze website al direct de prijzen per vierkante meter voor stucwerk. Bovendien ontvangt u altijd een duidelijke offerte op maat van uw situatie. 100% duidelijkheid dus, daar houden wij van (en wij horen van onze klanten dat ze dat erg op prijs stellen).

Bekijk de prijzen van stucwerk

stucadoor prijzen met kortingStucwerk in Made? Maak kennis met ons bedrijf en ontvang 10% extra korting!

Geen woorden maar daden, in ons vak is dat waar het om draait. Wanneer u op zoek bent naar een stukadoor die uw stucwerk op vakkundige wijze uitvoert voor een zo scherp mogelijke prijs nodigen wij uit om contact met ons op te nemen. 

Graag maken we een afspraak met u om de situatie te bekijken en de stucwerkzaamheden te bespreken. Daarna ontvangt u een duidelijke en scherpe offerte.

Bel 0654261733 of ga naar onze contactpagina.