Stukadoor Oosterhout en omgeving

Al sinds het bestaan van ons stukadoorsbedrijf verrichten we vaak stukwerk en pleisterwerk in Oosterhout en de directe omgeving. De afstand vanuit ons bedrijf is klein en de goede ervaringen van klanten leiden vaak weer tot nieuwe klussen in Oosterhout.

Uw allround stukadoor voor Oosterhout en kerkdorpen

Luijken & Krooswijk is een echt allround stukadoorsbedrijf. Naast glad stukwerk en de renovatie van bestaand stukwerk kunt u bij ons ook terecht voor het aanbrengen van spachtelputz, betonlook en beton ciré. Als ervaren stukadoor brengen wij ook ornamenten en sierwerk aan en kunt u ons inhuren voor schuurwerk en raapwerk. Voor al deze werkzaamheden hebben wij projecten uitgevoerd in Oosterhout en de kerkdorpen Oosteind en Den Hout.

stukadoor oosterhout project

Voorbeeld project Oosterhout

Voor een particuliere klant in Oosterhout hebben wij een trapgat voorzien van speciaal pleisterwerk. Voordat wij aan het uiteindelijke pleisterwerk beginnen worden eerst de nodige voorbereidingen getroffen, aftapen hoort daar natuurlijk ook bij.

Hier ziet u wat foto’s tijdens en na de werkzaamheden.

 

Button

Stukadoor in Oosterhout met 10% korting

In de kernregio van ons stukadoorsbedrijf geven wij 10% korting op al het stukwerk en pleisterwerk. Dat geldt voor alle werkzaamheden die wij als stukadoor uitvoeren, dus ook voor het aanbrengen van spachtelputz, schuurwerk en renovaties en reparaties van stukwerk.
Lees meer over 10% korting op stukwerkzaamheden

uw stukadoor oosterhout

Stukadoor werk voor particulier of bedrijf

Als gespecialiseerd stukadoorsbedrijf richten we ons op alle stukwerk, zowel voor particulieren als voor bedrijven, kantoren of winkels. Zeker in Oosterhout is onze klandizie daarin gemixed.

Op de eerste plaats werken we natuurlijk veelvuldig voor particuliere opdrachtgevers, met een stad van 55.000 inwoners is die markt natuurlijk groot. Ook biedt Oosterhout een groot aanbod winkels en op de vele bedrijventerreinen zoals Weststad, Everdenberg, de Wijsterd en Vijf Eiken vinden we ook diverse klanten.

Wij komen graag in Oosterhout en vanuit onze bedrijfsvestiging in Raamsdonksveer zijn we snel ter plaatse voor het uitvoeren van stukadoorswerk of het maken van een offerte. Datzelfde geldt voor de kerkdorpen Oosteind en Den Hout.

Direct een scherpe offerte ontvangen?

Graag maken we een afsprak met u om de situatie te bekijken en de stucwerkzaamheden te bespreken. Daarna ontvangt u een duidelijke en scherpe offerte.

Bel 0654261733 of ga naar onze contactpagina.