Stukadoorsbedrijf voor Raamsdonk en omgeving

Vanuit onze vestiging in Raamsdonksveer bedienen we regelmatig klanten in Raamsdonk en de directe omgeving. Als all round stukadoorsbedrijf kunt u bij ons terecht voor alle voorkomende stukwerkzaamheden en pleisterwerk.

10% korting in Raamsdonk

Alle inwoners en bedrijven die gevestigd zijn in Raamsdonk Dorp en de gemeente Geertruidenberg ontvangen extra 10% korting op de al scherpe tarieven van ons stukadoorsbedrijf. Dat geldt voor al het pleisterwerk, spachtelputz, schuurwerk, sierwerk, raapwerk en alle renovatiewerk. Wanneer u een offerte aanvraagt geven wij dit direct aan.

Klik hier voor een overzicht van onze stukadoor prijzen

Stukadoor projecten Raamsdonk

In de loop der jaren hebben we als stukadoor vele woningprojecten en een aantal bedrijfsprojecten opgeleverd in Raamsdonk. Regelmatig krijgen we ook klanten doorverwezen van bestaande klanten in Raamsdonk, dat is natuurlijk de beste reclame voor ins bedrijf en we zijn daar altijd bijzonder dankbaar voor.

Stukadoorwerk in de praktijk

Mooie afwerking door stukadoor in RaamsdonkDoor onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we een stukadoorsklus moeten aanpakken. Het startpunt is altijd een persoonlijk gesprek met de klant. We bespreken uw wensen en bij bestaande situaties bekijken we de werkomgeving goed.

Daarna ontvangt u een duidelijke offerte op maat van uw wensen. Wanneer de opdracht van het stukwerk wordt verleend maken we planning waar u als klant natuurlijk ook uw wensen in kenbaar mag maken.

Tijdens de werkzaamheden zorgen we voor een goede werkomgeving met oog voor uw spullen en uw inrichting. Afplakken en afdekken hoort daar natuurlijk altijd bij.

Na afloop van de stukwerkzaamheden wordt alles weer netjes achtergelaten inclusief stofzuigen en eventueel dweilen van de directe omgeving van het pleisterwerk.

Stukadoor voor Raamsdonk DorpWat ons betreft: Graag tot ziens in Raamsdonk

Zoals gezegd start alles met het goed in kaart brengen van de werkzaamheden. Als professionele stukadoor wil je het werk altijd goed bekijken, dat is belangrijke voor de juiste oplossing en het geeft ons een goed beeld van de aard en duur van de werkzaamheden. Als klant heeft u daar alleen voordeel bij, vanuit onze ervaring kunnen geven we graag een advies geven over het aanbrengen van het juiste product en mogelijke uitvoeringen en kleurstellingen. Bel of mail ons gewoon en we maken snel een afspraak in Raamsdonk.

Direct een scherpe offerte ontvangen?

Graag maken we een afspraak met u om de situatie te bekijken en de stucwerkzaamheden te bespreken. Daarna ontvangt u een duidelijke en scherpe offerte.

Bel 0654261733 of ga naar onze contactpagina.