Uw stukadoor in Raamsdonksveer

Het spreekt voor zich dat wij als stucadoorsbedrijf graag werk aannemen in Raamsdonksveer. Werken in de directe omgeving van ons bedrijf is efficiënt en praktisch. Bovendien vinden we het leuk om in onze directe omgeving stukadoorswerk uit te voeren voor nieuwe en bestaande klanten.

Stukadoors met ervaring

Wanneer u ons inhuurt voor stuk- of pleisterwerk kunt u verzekerd zijn van vakwerk van de bovenste plank. Met meer dan 15 jaar ervaring als stukadoor kennen we echt alle kneepjes van ons vak. Bovendien zijn we gespecialiseerd in alle soorten stuk- en pleisterwek van glad stukwerk tot raapwerk, spachtelputz, schuurwerk, betonlook en precisiewerk bij ornamenten en sierlijsten. 

Stukadoor voor particulieren en bedrijven in Raamsdonksveer

Wij werken zowel in nieuwbouwprojecten als in vele renovatieprojecten voor particuliere opdrachtgevers en bedrijven. Ook worden we vaak ingehuurd door aannemersbedrijven en projectontwikkelaars in en om Raamsdonksveer. Kortom, als u op zoek bent naar een stukadoor voor een grote of kleine klus, u bent bij ons altijd aan het juiste adres.

10% extra korting voor inwoners Raamsdonksveer

Alle inwoners van Raamsdonksveer ontvangen extra 10% korting op onze scherpe stucprijzen. Dat kunnen we doen vanwege de lage reistijden en reiskosten. Bovendien willen we ons sterk maken in onze eigen omgeving.

Wat kost een stukadoor?

Daar zijn we duidelijk in. Op de eerste plaats vindt u op deze website alle informatie over stukwerk en uurtarieven. Op de tweede plaats ontvangt u na opname van de werkzaamheden altijd een duidelijke en scherpe offerte. De kosten van een stucadoor worden bepaald door de gebruikte materialen en de arbeidsuren die met het werk gemoeid zijn. Vergeet daarnaast ook niet dat kwaliteit een belangrijke factor is: Niemand is gebaat bij slordig werk noch bij het gebruik van inferieure producten.
Lees meer over prijzen en uurtarieven stukwerkzaamheden

Projecten Raamsdonksveer

Wilt u eens een kijkje nemen bij uitgevoerde stukadoorswerken in Raamsdonksveer? Hieronder geven we enkele voorbeelden:

Raamsdonksveer stukadoor werk woning

Stukwerk en spachtelputz werkzaamheden particulier Raamsdonksveer

Bij deze opdrachtgever is glad pleisterwerk op het plafond aangebracht. De wanden zijn voorzien van  spachtelputz. U ziet beeldmateriaal voor aanvang van de werkzaamheden, tijden uitvoering van het stukwerk en na oplevering. Een resultaat om trots op te zijn.

Button

 

compleet stukwerk moderne woning raamsdonksveer

Glad stukwerk plafond en wanden woning Raamsdonksveer

Echt zeer glad stukwerk bij dit woningproject. U ziet een opbouw van de werkzaamheden en het prachtige eindresultaat.

Button

 

 

Complete renovatie en werken stukadoor raamsdonksveer

Stukwerkzaamheden renovatie woning Raamsdonksveer

Niets zo mooi voor een stukadoor om een renovatie van een hele woning uit te voeren. Een complete metamorfose is het gevolg met prachtig stukwerk, glad, strak en stijlvol.

Button

 

Direct een scherpe offerte ontvangen?

Graag maken we een afspraak met u om de situatie te bekijken en de stucwerkzaamheden te bespreken. Daarna ontvangt u een duidelijke en scherpe offerte.

Bel 0654261733 of ga naar onze contactpagina.